Vasten Geneest Ziekten

Plantaardig eten
Gezond en energiek

Alleen fruit, groenten, rijst, maïs, bonen, aardappelen en water met omgekeerde osmose eten en drinken, zo min mogelijk zitten en voldoende daglicht krijgen, voorkomt kanker. Alleen fruit en groenten eten betekent dat je kunt eten wanneer je honger hebt. Rijst, bonen, aardappelen en maïs kunnen goedkope hoofdbestanddelen van uw dieet zijn waardoor u zich ook verzadigd voelt. Vermijd roken, het eten van zout, zuivel, vlees, fructose-glucosestroop en alle junkfood. De kracht van vasten is al minstens duizenden jaren bekend bij veel mensen, waaronder Romeinen, Grieken en Hebreeën. Volgens de Bijbel schiep Elohim mensen om alleen fruit en groenten te eten (Genesis 1:29, Daniël 1). Mensen weten al lang dat het eten van voedsel van het leven de voorkeur verdient boven het eten van voedsel van de dood.

Vasten minimaliseert gifstoffen in het lichaam. 25 dagen vasten gevolgd door het beoefenen van de hierboven genoemde levensstijl herstelt tandholten en geneest kanker, evenals vele andere ziekten. Bekijk The Science and Fine Art of Fasting van Herbert Shelton. Voor zwaarlijvige mensen kan een liposuctie-operatie voorafgaand aan een vasten noodzakelijk zijn.

Het eten van biologische suiker en organisch natrium in fruit en groenten die je lichaam snel kan afbreken is gezond en geeft het lichaam energie. Het eten van kunstmatige suiker en zout veroorzaakt echter diabetes, hoge bloeddruk, hartaandoeningen en talloze andere kwalen. Het consumeren van gifstoffen droogt je uit omdat je lichaam watermoleculen aan de giftige moleculen moet hechten om je organen te beschermen. Dit verzwakt je immuunsysteem en voegt onnodig gewicht toe dat je lichaam van energie slurpt. Verschillende groenten zijn goede bronnen van vitamine B12 en eiwitten.

Tandheelkundige gezondheid is een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid. Alleen voedsel consumeren door het in vloeibare vorm te drinken en te flossen, te spoelen met mondwater en je tanden meerdere keren per dag te poetsen met fluoridevrije tandpasta en vooral voordat je naar bed gaat, is de beste manier om je tanden te beschermen. Vast voedsel eten is prima, zij het niet optimaal, als de andere bovengenoemde maatregelen worden genomen. Als u met uw mond open slaapt, houdt het plaatsen van een luchtbevochtiger in de buurt van uw bed de lucht vochtig terwijl u slaapt en voorkomt u dat uw mond te veel uitdroogt, zodat u minder snel gaatjes krijgt. Een alternatief is slapen met je mond dicht. Het kan nodig zijn om een ​​of ander hoofddeksel te gebruiken om dit te bereiken.

Het routinematig gebruiken van hyperbare kamers om sneller te genezen is ook zeer gunstig voor de gezondheid.